Idei de activități

Oraselul Cunoasterii – vizita in familie

Oraselul Cunoasterii este primul muzeu interactiv din România dedicat științei, care îșipropune să împrietenească copiii cu științele, prin joc, să le explice lumea într-un limbaj simplu și amuzant.

Orășelul Cunoașterii transpune în practică noțiuni din matematică, fizică, chimie, optică, geografie, fiind un spațiu dedicat atât copiilor începând cu vârsta de doi ani, cât și adulților. Va incurajam sa vizitati muzeul, fie ca este intr-o zi ploioasa, cum a fost azi, fie ca va doriți sa petreceti timp de calitate in familie sau sa serbati ziua de nastere a copilului. Multitudinea de activitati interesante va fi atat pe placul copiilor, cat si al adultilor.

Noi am petrecut doua ore foarte frumoase, iar timpul parca a zburat, am mai fi stat daca nu ni s-ar fi facut foame. Totusi, e bine sa stiti ca au si un spatiu exterior cu bancute, unde puteti lua o pauza de gustare, daca va doriți sa stati mai mult.

Noi am fost foarte incantati de toate exponatele si am invatat foarte multe astazi, preferatele fiind cele din sala Sport si Dexteritate, in special exponatele cu tunuri de aer.

Voi ati vizitat deja Oraselul Cunoasterii? Care a fost zona voastra favorita?

Psihopedagog și Consilier pentru Dezvoltare Personală Claudia Bătrânu

Psihopedagog și Profesor in Invatamantul primar si Prescolar cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu copiii, Consilier pentru dezvoltare personală. Cred cu tărie că pasiunea pentru învățare începe încă din primii ani de viață și este datoria noastră, ca părinți și profesori, să ne inspirăm copiii să cerceteze, să întrebe și să exploreze fără încetare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *