Dezvoltarea copiilor

Maria Clara Postelnicu – Născută sub o stea norocoasă

Unii oameni fug după faimă și succes o viață întreagă, pe când alții par să se fi născut sub o stea norocoasă. Muzele par să se fi alăturat micutei Maria Clara Postelnicu pe drumul ce și l-a ales în viață, de la o vârstă atât de fragedă.

Pe Maria Clara am cunoscut-o de mică. Mi-a lăsat impresia, încă de la început, că scena este locul în care se simte cel mai bine, unde nu se lasă dominată de emoții ci le folosește în avantajul ei, pentru a ajunge la inima publicului. Cu o energie debordantă, expresivitate și inocență, Maria Clara a reușit, de fiecare dată, să își lase amprenta asupra melodiilor ce le-a interpretat pe scenă și să cucerească publicul prin farmecul ei copilăresc. Dovadă stau multitudinea de premii și trofee primite de-a lungul timpului, cele mai importante fiind trofeul FICCO 2021, LUNAtech 2021, dar și rolul principal în musical-ul Operei Comice pentru Copii, School of Rock.

Cred că viitorul pregătește multe reușite pentru acestă talentată fetiță și îmi doresc acest lucru pentru toți micuții talentați din lumea aceasta. Să primească susținere, sprijin din partea părinților, să își urmeze pasiunile, indiferent unde acestea îi vor duce, căci este important ca aceștia să încerce orice îi interesează, să exerseze și să nu renunțe niciodată.

Educația nu stă numai în cifre, litere și comportament, deși acestea sunt deosebit de importante în dezvoltarea viitorului adult, ci și în înțelegere, susținere și experimentare, pentru ca fiecare copil să reușească să se cunoască pe sine, înainte de toate. Și ce minunat exemplu ne dă această fetiță, demonstrând că susținerea din partea părintelui nu poate decât să crească încrederea în sine și, astfel, succesul în orice demers și-ar propune.

Pe Maria Clara o găsiți si pe Facebook, Instagram și YouTube, dar și pe site-ul ei personal. Accesați, măcar și din curiozitate, pentru a putea observa cum, prin răbdare și perseverență, oricine își poate descoperi steaua norocoasă!

Psihopedagog și Consilier pentru Dezvoltare Personală Claudia Bătrânu

Psihopedagog și Profesor in Invatamantul primar si Prescolar cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu copiii, Consilier pentru dezvoltare personală. Cred cu tărie că pasiunea pentru învățare începe încă din primii ani de viață și este datoria noastră, ca părinți și profesori, să ne inspirăm copiii să cerceteze, să întrebe și să exploreze fără încetare.

You may also like...

1 Comment

  1. Postelnicu Madalina says:

    Love her!❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *