Evenimente

Maria Clara – Lansarea piesei Cea Mai Buna Prietena

Timpul a demonstrat ca, intr-adevar, steaua norocoasa a Mariei Clara ii este alaturi la fiecare pas.

Iata ca maine, 16 August 2023, ora 16:00, Maria Clara isi lanseaza piesa de debut, “Cea Mai Buna Prietena”, in cadrul evenimentului Clever Business Women & Girls, la Victory Horses, Izvorani.

Ultimii doi ani au fost foarte aglomerati pentru tanara artista, aceasta urmandu-si visul de a ne bucura de pe scena. A articipat la numeroase festivaluri si concursuri, precum Lumini Sonore by Ozana Barabancea; Sunetul Lunii by Bogdan Negroiu, Ecoul Pietrei Craiului, iar de curand a castigat marele trofeu Excentrip, ce i-a adus prima piesa, compusa special pentru ea. Pe langa acestea, ne-a bucurat cu energia ei pozitiva de pe scenele Kids Fest si Kids Fiesta, cat si pe scena de vara de la Beraria H.

Desi vara e pe sfarsite, iar Maria Clara se va reintoarce, curand, la scoala, ne pregateste multe proiecte-surpriza! Abia astept sa aflu ce noutati ne va aduce toamna!

Pana atunci, insa, se pregateste intens lansarea primei sale piese.

La numai 10 ani, Maria Clara lanseaza o piesa plina de sentiment, ce transmite un mesaj puternic tuturor mamelor – acela ca oricat de mult ar parea ca munca noastra e in zadar, legatura dintre mama si copil e de nezdruncinat! Asadar, dragi mamici, aveti incredere in voi. Aici aveti dovada clara ca tot efortul vostru nu va ramane nerasplatit!

Psihopedagog și Consilier pentru Dezvoltare Personală Claudia Bătrânu

Psihopedagog și Profesor in Invatamantul primar si Prescolar cu o experiență de peste 10 ani în lucrul cu copiii, Consilier pentru dezvoltare personală. Cred cu tărie că pasiunea pentru învățare începe încă din primii ani de viață și este datoria noastră, ca părinți și profesori, să ne inspirăm copiii să cerceteze, să întrebe și să exploreze fără încetare.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *